Bagsværd roklub

Nyt rostadion

Danmark får nu et tiltrængt løft af det nationale rostadion på Bagsværd Sø. Robanerne udvides og et nyt rocenter opføres, til glæde og gavn for både udøverne af roning og kano- og kajak og for alle de mange brugere af området på og omkring Bagsværd Sø.

Rostadion skal til hverdag være en moderne træningsfacilitet, som kan matche niveauet for landets eliteudøvere inden for både roning og kano- og kajak og være en velfungerende ramme for nationale og internationale regattaer for de to sportsgrene.

Rostadion skal udvikles med respekt for den særlige natur omkring Bagsværd Sø, og være et godt eksempel på hvordan et nationalt idrætsanlæg kan indpasses og spille sammen med en unik og storslået natur.